Translate

miercuri, 4 decembrie 2013

Sa poti avea vise placute

Primul obiect de design de la care pornesti in amenajarea unui dormitor este, evident, PATUL.
Si daca primesti sfaturi "pertinente" sau o consiliere adecvata, atunci vei sti ca un pat bine ales iti poate schimba calitatea vietii.
Trecind peste felul cum decoram dormitorul, omitem un aspect extrem de important - somnul este unul dintre principalele aspecte ale vietii.
Din acest motiv, trebuie sa realizam ca patul din dormitorul dvs poate fi cea mai buna investitie pe care o veti face.









Un somn bun inseamna o stare mai buna de sanatate, si de ce nu, o sursa de fericire.Fie ca traiesti intr-un palat sau intr-un loft citadin, trebuie sa ai un somn regesc.


O calitate buna a somnului este data de doua aspecte : sa adormi repede ( cu cit vei adormi mai repede, cu atit mai eficient va fi timpul petrecut in pat ) si sa reusesti sa ai un somn fara intreruperi ( atunci cind te intorci de pe o parte pe alta, somnul profund este fragmentat )



Daca dormi pe o saltea dura, care pune presiune pe corp, vei fi nevoit sa te misti mai des decit trebuie.Acelasi lucru se intimpla si cu un pat prea moale.
Deci mai inti de toate, ai nevoie de un pat care sa-ti sustina corpul si sa asigure o buna circulatie a singelui., sa urmareasca perfect linia corpului, oferind sustinere si relaxare in timpul somnului.




Dar trebuie avut grija de ora cind se serveste cina, de ce se serveste la aceasta, precum si de aspectul important al dusului sau baii reconfortante.




    
     WWW.NOVACONCEPTSHOP.COM
DECORATIUNI, OBIECTE CU DICHIS, CONSIGNATIE
MAGAZINU' CU DETOATE
str STEFAN cel MARE,  nr 7, PIATRA NEAMT

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu